Heropstart face-2-face consultaties vanaf 4/05/2020

Dat we nog even met het coronavirus moeten leven is overduidelijk. We gaan in ons leven en onze manier van werken een nieuwe routine moeten inplannen. Dit zal van ieder van ons de nodige inspanning vragen om de verdere verspreiding van het virus in te perken.
Vanaf 4 mei mogen we jullie opnieuw in levende lijve ontvangen. Het moment waar we lang hebben naar uitgekeken. We plannen dus terug Face 2 Face consulten in vanaf 4 mei, rekening houdend met de voorwaarden ons opgelegd door de FOD rond welke sessies en op welke manier deze sessies mogen doorgaan.

We doen er alles aan om onze afspraken veilig te laten verlopen met extra bescherming en veiligheidsmaatregelen om zowel onze als jouw gezondheid te beschermen. Onze focus zal niet langer alleen liggen bij het voorbereiden van onze sessies maar ook op desinfecteren, desinfecteren en desinfecteren 😊. Ondanks deze maatregelen, wees van harte welkom!

In deze Blog brengen we jullie dan ook graag op de hoogte van onze (tijdelijk) veranderde manier van werken naar aanleiding van de voorzorgsmaatregelen.

 • Ben je ziek of iemand in je gezin is ziek, verplaats dan tijdig je consultatie en blijf thuis. Of kies voor een online sessie.
 • We sluiten de wachtruimte. Kom dus niet te vroeg! Wacht op een seintje van ons (buiten) in je auto i.p.v. in de wachtzaal op je afspraak. Wij doen er alles aan om onze timing nauwgezet in het oog te houden.
 • We vragen om bij voorkeur geen gebruik te maken van het toilet.
 • Waar mogelijk zullen de deuren blijven openstaan om veelvuldig aanraken te vermijden.
 • Geen fysiek contact: geen handen geven. We geven alleen virtuele knuffels.
 • We werken sowieso 1 op 1 en bewaren ook de minimum afstand van 1,5m zoals aangeduid op de grond.
 • Voor en na een consultatie gebruiken we ontsmettende handgel. Dit zal ook van jullie gevraagd worden.
 • We gebruiken ontsmettingsmiddel om onze ruimte en gebruikte materialen te reinigen na elke consultatie. Alsook de deurklinken, lichtknoppen zullen frequent ontsmet worden.
 • De consultatieruimte wordt regelmatig verlucht.
 • Er staan papieren zakdoekjes ter beschikking die kunnen worden weggegooid in een gesloten vuilnisbak.
 • Wat kan/mag je zelf doen? Een mondmasker dragen. Normaal zijn we in staat om de afstand van 1,5m te bewaren. Een mondmasker is dus niet verplicht en voelt misschien nog wat vreemd aan maar draag er gerust een als dat je een veiliger gevoel geeft. Tenslotte is ieders gezondheid nu prioritair.
 • Hoe kan je betalen? Indien je cash betaald dan graag gepast. De prijzen van onze sessies zijn allemaal terug te vinden op onze website en als je twijfelt stel gerust de vraag. Je kan ook elektronisch betalen via overschrijving of bancontact/ payconiq.
 • Niet alleen onze werking is (tijdelijk) anders, ook onze praktijkruimtes zullen er even anders en misschien minder gezellig uit zien. Zo worden bijvoorbeeld onze stoffen stoelen en zeteltjes vervangen door afwasbare alternatieven.