We verwelkomen Annerose Janssens (rouw-en verlies coach)

Waarvoor kan je bij haar terecht? Ze stelt zich graag even voor.

Hallo,

Ik ben Annerose, geboren in °1988 en mama van 3 dochters. Ik studeerde maatschappelijk werk. Naast dansen is theater en musical een grote passie van me. Momenteel ben ik werkzaam in de bijzondere jeugdzorg en sinds 4 jaar heb ik me verdiept in het thema rouw en verlies. Ik volgde diverse opleidingen bij het IPRR, verbinding in verlies, rouw- en verlies Vlaanderen, interactie academie,…

Vanuit mijn achtergrond wil ik mij hoofdzakelijk richten op een creatieve rouw-en verlies begeleiding voor kinderen (en hun gezin.)

Rouw en verlies is ruimer dan een overlijden van een persoon of dier. Een echtscheiding, verhuis van een vriendje, grootouder met dementie,…

Rouw kent verschillende uitingsvormen: slecht slapen, in zichzelf gekeerd, apathische houding, huilen, explosief gedrag, enorm veel eten of net niet meer eten, lichamelijke klachten zoals buikpijn, hoofdpijn,… Soms ligt de onderliggende oorzaak in het verlies van iets of iemand. In mijn begeleiding ondersteun ik kinderen om betekenis te geven aan wat zij niet onder woorden kunnen brengen. 

Tijdens de coaching werk ik op een creatieve manier door middel van tekenen, boetseren, zingen, drama, dans, gesprek,… wat het fijnste voor het kind is en waar hij/zij zich veilig in voelt.

Een gesprek neemt 50 minuten in beslag, bedraagt € 65 en gaat steeds door na afspraak.

Website:  https://annerosejanssens.be

Consultaties op zondag voormiddag

Meer info of afspraak stuur me een mailtje: annerose@annerosejanssens.be

(Enkel voor dringende zaken, T 0493/123.151)